Menu

Schimmelverwijdering

In elk huis zweven schimmelsporen rond. Als die zich kunnen vasthechten op een vochtige ondergrond, krijg je schimmelplekken. Het is belangrijk om deze schimmels te verwijderen van je muren, want ze schaden je gezondheid en ze beschadigen je huis. Je kan de schimmel behandelen met allerlei producten en de vlek daarna camoufleren met verf, maar dat is maar een tijdelijke oplossing. Zolang het vochtprobleem blijft, keert de schimmel terug. Aqwa Zero doet aan duurzame schimmelbestrijding, met een beproefd anti schimmel systeem.

Bestrijd nu de schimmel in je huis

Schimmels zijn dol op vochtige plekken in je huis. De groenachtige of zwarte schimmelvlekken tasten je pleisterwerk, behang en verf aan. Ze zijn ook ongezond voor je huid en je luchtwegen. Schimmels zijn altijd het symptoom van een onderliggend vochtprobleem. Het is belangrijk om die oorzaak te vinden, ze grondig aan te pakken en de schimmels permanent te bestrijden.

Waar zit het vochtprobleem in jouw huis? Vraag een gratis diagnose

Hoe kun je schimmel verwijderen?

Is de schimmelvorming het gevolg van condens in je huis, dan kun je proberen die schimmelvlekken te verwijderen met allerlei producten. Dat lukt, maar na een tijd duiken de vlekken gegarandeerd opnieuw op. Antischimmel producten behandelen de schimmel immers maar tijdelijk. Zolang het onderliggende probleem van de vochtplekken in huis niet wordt aangepakt, zal je moeten blijven schimmels bestrijden.

De duurzame schimmelbestrijding van Aqwa Zero neemt de oorzaak weg. Via een gecontroleerde ventilatie verwijderen we de vochtplekken uit je muur en krijgen de schimmels geen kans meer. Concreet plaatsen we een permanent ventilatietoestelletje in je muur. Dat is afgesteld op de grootte van je kamer en op het vochtgehalte in je muur. Het zorgt ervoor dat je muur weer droog wordt en er geen nieuwe schimmel meer kan groeien.

Is de schimmel het gevolg van een ander vochtprobleem? Dan passen wij dezelfde doeltreffende schimmelbestrijding toe. We verwijderen de schimmels door middel van permanente ventilatie. Bovendien kun je bij Aqwa Zero ook terecht voor een globale en duurzame vochtbestrijding. Aqwa Zero is al 20 jaar specialist in het bestrijden van schimmel in huizen. Maar ook het achterliggende vochtprobleem pakken wij aan met vakspecifieke expertise, de beste materialen en service op maat.

Vraag een gratis diagnose aan