Menu

Vochtbestrijding

Vochtbestrijding: onze oplossingen

Een vochtprobleem in je woning weegt op je wooncomfort en is ongezond. Wacht daarom niet om vocht in huis te bestrijden, grondig en duurzaam.

Afhankelijk van het probleem, bestaan er verschillende oplossingen voor vochtbestrijding:

Bel gratis voor de oplossing van jouw vochtprobleem

Kelderdichting

Scheuren of barsten in de kelderwand- of vloer enerzijds en grondwater dat in de muren doordringt anderzijds, zijn de twee grootste oorzaken van water en vocht in kelders en kruipkelders. Na onze diagnose stellen wij je deze oplossingen voor om het vocht te bestrijden:

Muurinjectie

Door opstijgend vocht krijg je vochtige muren waarvan je pleisterwerk naar beneden komt en waarop muffe schimmelvlekken ontstaan. De enige manier om opstijgend vocht te bestrijden, is muurinjectie.

Hydrofoberen

Poreus geworden gevels laten vocht doordringen tot in de spouwmuur. Daardoor neemt de luchtvochtigheid ook binnenshuis toe. Wij hydrofoberen je buitenmuren zodat ze waterdicht worden.

Condens- en schimmelbestrijding

Wanneer warme lucht afkoelt, slaat hij aan op koudere oppervlaktes zoals ramen, wanden enzovoort. Daardoor kunnen op die plekken schimmels ontstaan. We bestrijden condensatievocht en schimmels met een speciale coating die nieuwe schimmelvorming voorkomt.

Onze aanpak voor vochtbehandelingen

Vochtbestrijder Aqwa Zero vindt dankzij jarenlange ervaring en constante innovatie in vochtbestrijding altijd een oplossing op maat.

Dit mag je van ons verwachten:

Stap 1: Met gespecialiseerde apparatuur meten we het vochtgehalte in je woning en zoeken we uit waar het vocht vandaan komt.

Stap 2: Op basis van onze analyse, beslissen we met welke methodes en producten we je vochtprobleem zullen oplossen.

Stap 3: Op de datum van afspraak komen onze experts langs voor de vochtbehandeling. Ze gebruiken eigen gepatenteerde producten, die ATG-gekeurd en milieuvriendelijk zijn. Onze mensen werken stipt, nauwkeurig en laten alles proper achter.

Stap 4: Omdat we willen dat de oplossing van je vochtprobleem duurzaam is, voeren we een kwaliteitscontrole uit.

Stap 5: Aqwa Zero verzekert je van kwaliteit bij vochtbestrijding in je huis. Je krijgt dan ook minstens 10 jaar garantie op onze vochtbehandelingen. Een erkende verzekeraar staat borg voor deze garantie.

Vraag een gratis diagnose aan