NL FR
Menu
NL FR

Vochtbestrijding

Vochtbestrijding: onze oplossingen

Een vochtprobleem in je woning weegt op je wooncomfort en is ongezond. Na verloop van tijd kan vocht een zeer negatieve invloed hebben op uw gezondheid en voor uw woning. Wacht daarom niet om vocht te bestrijden en kies met Aqwa Zero Vochtbestrijding voor een duurzame vochtbehandeling op maat. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Afhankelijk van het probleem, bestaan er verschillende oplossingen bij vochtbestrijding:

  • Vocht bestrijden in de kelder doen we met een professionele kelderdichting
  • Opstijgend of optrekkend vocht bestrijden we met muurinjecties
  • Vochtplekken gaan we te lijf door het waterdicht maken van buitengevels of hydrofoberen
  • Schimmels en condens vocht bestrijden we met duurzame producten en materialen
Vochtbestrijding van een muur

Muurinjecties om opstijgend vocht te behandelen

Door opstijgend vocht krijg je vochtige muren waarvan je pleisterwerk naar beneden komt en waarop muffe schimmelvlekken ontstaan. De enige manier om opstijgend vocht te bestrijden, is door middel van een gerichte muurinjectie. Onze lokale vochtbestrijders gaan met gerichte injecties het optrekkend vocht behandelen bij de bron en het vocht in huis definitief bestrijden.

Kelderdichting uitvoeren

Scheuren of barsten in de kelderwand- of vloer enerzijds en grondwater dat in de muren doordringt anderzijds, zijn de twee grootste oorzaken van water en vocht in kelders en kruipkelders. Na onze diagnose stellen wij je deze oplossingen voor om het vocht te bestrijden:

Gevels en buitenmuren hydrofoberen

Poreus geworden gevels laten vocht doordringen tot in de spouwmuur. Daardoor neemt de luchtvochtigheid ook binnenshuis toe. Wij hydrofoberen je buitenmuren zodat ze waterdicht worden en het gehalte van de vochtwering van de woning verhoogt.

Vochtbestrijding tegen schimmels & condens

Wanneer warme lucht afkoelt, slaat hij aan op koudere oppervlaktes zoals ramen, wanden enzovoort. Daardoor kunnen op die plekken schimmels ontstaan. We bestrijden condensatievocht en schimmels met een speciale coating die nieuwe schimmelvorming voorkomt.


Onze aanpak voor vochtbehandelingen

Aqwa Zero Vochtbestrijding vindt dankzij jarenlange ervaring en constante innovatie in vochtbestrijding altijd een oplossing op maat.

Dit mag je verwachten van een vochtbehandeling door onze vochtbestrijders:

Stap 1:     Met gespecialiseerde apparatuur meten we het vochtgehalte in je woning en zoeken we uit waar het vocht vandaan komt.

Stap 2:     Op basis van onze analyse, beslissen we met welke methodes en producten we het vocht zullen bestrijden.

Stap 3:     Op de datum van afspraak komen onze experts langs voor de vochtbehandeling. Ze gebruiken onze gepatenteerde producten, die ATG-gekeurd en milieuvriendelijk zijn. De vochtbestrijders van Aqwa Zero Vochtbestrijding gaan stipt en nauwkeurig tewerk bij een vochtbehandeling en laten bovendien alles proper achter.

Stap 4:     Omdat we willen dat de oplossing van je vochtprobleem duurzaam is, voeren we een kwaliteitscontrole uit. Zo zijn we steeds zeker dat de vochtbehandeling werkt.

Stap 5:     Aqwa Zero verzekert je van kwaliteit bij vochtbestrijding in huis. Je krijgt dan ook minstens 10 jaar garantie op onze vochtbehandelingen. Een erkende verzekeraar staat borg voor deze garantie.

Vraag een gratis diagnose aan