NL FR
Menu
NL FR

Kelderdrainage

Kelderdrainage: goedkoper dan andere kelderdichtingen

Er staat er water in de hoeken van je kelder, schimmel verovert terrein en alles wat je er wil bewaren, wordt klam. Laat staan dat je nog eten in je kelder kan bewaren. Het is letterlijk dweilen met de kraan open. Al aan een kelderdrainage met noppenfolie gedacht?

Nieuwe vloer na kelderdrainage

Wanneer is noppenfolie drainage een goede oplossing?

Een kelderdrainage met noppenfolie raden wij aan wanneer het waterpeil rond je kelder constant hoog staat en de druk op je keldervloer en -wanden quasi permanent is. Met een drainage van je kelder voer je het doorslaand vocht meteen weer af naar buiten. Kelderdrainage is daardoor een oplossing die je levenslang van het vochtprobleem in je kelder af helpt, en is bovendien goedkoper dan alternatieve kelderdichtingen

De voordelen van een drainage in de kelder  

Kelderdrainage garandeert een permanente afvoer van het water in je kelder en biedt een blijvende oplossing voor je vochtprobleem. Het plaatsen van een kelderdrainage is bovendien goedkoper dan een andere kelderdichting. De prijs voor het plaatsen van noppenfolie drainage hangt af van verschillende factoren. Daarom komen de specialisten van Aqwa Zero altijd eerst bij je langs om het probleem in je kelder grondig te analyseren. Daarna krijg je van ons advies en een offerte op maat voor je kelderdrainage. 


Hoe gebeurt een kelderdrainage?

  1. We plaatsen een krachtige dompelpomp met laag verbruik in je kelder. De pomp komt in een pompkamer te staan.
  2. Op de vloer plaatsen we een noppenfolie. Binnendringend vocht wordt via de noppen voortdurend afgeleid naar de pompkamer en weggepompt uit je kelder.
  3. Bovenop het noppenmembraan komt een nieuwe betonlaag.
  4. Op deze nieuwe, droge keldervloer kun je nu weer spullen stockeren zonder dweilen of beschadiging.

Aqwa Zero gebruikt alleen Duits noppenmembraan voor de drainage van kelders. Deze noppenfolie is niet gevoelig voor zouten en zuren, waardoor we een onbeperkte levensduur en een duurzame drainage van je kelder kunnen garanderen.

Lijkt kelderdrainage de oplossing te zijn voor het vocht in je kelder? Contacteer Aqwa Zero voor een gratis diagnose. Dankzij onze jarenlange ervaring met het plaatsen van noppenfolie in kelders kunnen onze specialisten je snel zeggen of het de moeite loont om een drainage aan te leggen in je kelder. Ook voor andere kelderdichting oplossingen kun je bij Aqwa Zero terecht.

Vraag een gratis diagnose aan