Menu

Hydrofuge van gevels

Als de bakstenen of gevelbekleding van je buitenmuren poreus zijn, nemen je gevels makkelijker vocht op en krijg je natte plekken op de muren. Bij vorst kunnen er scheuren ontstaan. Wanneer het vocht in je gevels na een tijd doorslaat naar binnen, krijg je ook daar op den duur te kampen met vochtige schimmelplekken. Een dubbel probleem, dat Aqwa Zero grondig aanpakt door je gevels te hydrofoberen. Met een hydrofuge vermijd je natte gevels en voorkom je doorslaand vocht.

Wanneer kiezen voor een hydrofuge behandeling?

Hydrofuge gevelbescherming is zinvol als je muren bij de minste regenvlaag vocht opnemen en vasthouden. Om metselwerk te hydrofoberen, mogen de gevelstenen en voegen voor de rest geen scheuren vertonen.

Mijn gevel is toe aan een hydrofuge

Hoe gaat hydrofoberen in zijn werk?

Vóór we een hydrofobering uitvoeren, onderwerpt Aqwa Zero de vochtige gevels aan een grondige analyse. We inspecteren de muren op scheuren, meten het vochtgehalte en de concentraties hygroscopische zouten. Na deze gratis diagnose krijg je van ons een prijs op maat voor de hydrofuge. Op de afgesproken datum komen we langs voor de hydrofuge van je gevel. Eerst herstellen we eventuele scheuren en daarna brengen we het kleurloze hydrofuge product aan. Het dringt diep door in de poriën van stenen en voegen en vormt een waterafstotende laag. De hydrofuge behandeling verloopt steeds in alle veiligheid. Onze experts werken nauwkeurig, stipt en laten alles proper achter. Aqwa Zero gebruikt alleen watergedragen hydrofuge producten die milieuvriendelijk zijn en geen vlekken achterlaten. Deze kleurloze producten maken je gevel waterdicht, maar laten hem tegelijk ademen.

De voordelen van gevel hydrofuge

Na het hydrofoberen met de hydrofuge producten van Aqwa Zero blijft je gevel langer proper en behoudt je huis langer zijn waarde. De waterafstotende laag beschermt immers niet alleen tegen vocht, maar ook tegen:

  • UV- en infraroodstralen
  • schimmels en mossen
  • vuil
  • vorst

Wil je weten of je gevels in aanmerking komen voor hydrofuge? Aqwa Zero komt bij je langs voor een gratis diagnose. Wij hebben 20 jaar ervaring met het hydrofoberen van gevels en gebruiken alleen de beste hydrofuge producten. Aqwa Zero maakt je buitenmuren gegarandeerd weer waterdicht.

Vraag een gratis diagnose aan