Menu

Muren injecteren

Duiken er in je huis muffe schimmels op, bladdert de verf van de muren of komt het behangpapier los? Dan kamp je met vochtige muren en worden de problemen voor je huis én je gezondheid met de dag groter. De boosdoener? Heel vaak is dat opstijgend vocht.

Hoe gaan we tewerk om vochtige muren te injecteren?

Onze expert herstelt eerst alle scheurtjes in de vochtige muur. Hij boort er om de 10 à 15 centimeter kleine gaatjes en injecteert het opstijgend vocht met een hydrofobe injectiegel op basis van nanotechnologie. De boorgaten worden daarna netjes opgevuld met cement- of voegmortel.

Naarmate de injectiegel zich verspreidt over de vochtige muren en uitdroogt, werpt hij een ondoordringbare barrière op tegen vocht. Na 1 jaar voeren we een kwaliteitscontrole uit om te zien of het injecteren van de muren effect gehad heeft.

Gepatenteerde muurinjectie

Wanneer de luchtvochtigheid in je muren meer dan 26% bedraagt, vormt de gepatenteerde muurinjectie van Aqwa Zero een duurzame behandeling tegen opstijgend vocht. We injecteren opstijgend vocht de muren met een zelf ontwikkelde mengeling van maar liefst 85% actieve stoffen. Dankzij de Aqwa Zero Salt-blok in onze injectieproducten pakken we bovendien niet alleen het vocht aan, maar ook alle hygroscopische zouten in je vochtige muur. Deze zouten ontstaan wanneer vocht in contact komt met metselwerk of bezetting. Ze trekken het vocht uit de lucht aan en maken het vochtprobleem alleen maar erger. De zouten zijn heel hardnekkig, maar met de muurinjecties van Aqwa Zero geraak je er vanaf. Alle injectieproducten van Aqwa Zero zijn milieuvriendelijk en net als ons bedrijf ATG-gecertificeerd.

Waarom kiezen voor Aqwa Zero?

Dankzij onze ervaring en labo-onderzoek hebben we bij Aqwa Zero onze werkwijze voor het injecteren tegen opstijgend vocht steeds verder kunnen perfectioneren. We hebben hierdoor een grote voorsprong opgebouwd inzake kennis en knowhow op het gebied van vochtbestrijding en het oplossen van vochtproblemen.

Twijfel je of een muurinjectie jouw probleem van opstijgend vocht zal oplossen? Onze expert geeft je zekerheid. Met gespecialiseerde apparatuur meet hij het vochtgehalte in je woning en zoekt hij uit waar het vocht vandaan komt. Hij berekent waar de muur precies geïnjecteerd moet worden voor een doeltreffend resultaat.

Vraag een gratis diagnose aan